8)EMEKLİLERİN KAMPLARDAN İSTİFADE ŞART VE BİLGİLERİ

 1) Emekliler için Yaz Kampı TOPLU TAHSİS uygulama Esasları;
     - Bütün kampların sadece 1,2,3ncü(Mayıs) ve 18,19,20nci (Ekim-Kasım) dönemlerinde mümkün olmaktadır (Bu dönem ferdi tahsis yapılmamaktadır).     - Emekliler bu dönemlerde Dernek vasıtası ile ve o yılın Ocak ayı içinde ilgili Kuvvet Komutanlıklarına yazılı olarak müracaat ederler.Tek yıllarda TEK , çift yıllarda ÇİFT devrelere tahsiste öncelik verilmektedir. (NOT: Toplu tahsisle kullanılan kamplar için KKKLlığınca sizden kamp puanı kesilmemektedir.)    2) MÜSTAFİ SUBAYLAR ve Eşleri Günü Birlik Giriş Akıllı Kartı sahibi oldukları sürece toplu kamp tahsislerinde dönem müddetince faydalanabilmektedir.
 3) EMEKLİ Olan Bizlerin Ferdi Müracaat Usulleri;
      - Dönem ve tarihleri ile ferdi müracaat usullerini KKKlığı <www.kkk.tsk.tr> İnternet Sitesinden Emekli Personel Özel ve Yerel Özel Eğitim Merkezi Müracaatı için PYBS (Personel Yönetim Bilgi Sistemi)'den girip E-Devlet Kapısı Linki tıkla, e-devlet şifreniz ile (yoksa en yakın PTT den 1TL karşılığı alarak) girerek görebilir ve müracaatınızı yapabilirsiniz,
     - Emekli personele 4-14nci dönem%5(Haziran-Ağustos),15,16,17nci dönem%90(Eylül-Ekim) ferdi tahsis yapılmaktadır.
     - Emeklilerin çocukları (damat/gelin dahil) Günü Birlik Giriş Akıllı Kartı olanlar; size tahsis edilen diğer dönem ve  Devre Toplu Tahsis döneminde sizle birlikte kalabilmektedir
     -Yaz ve Kış Dönem Kamp ferdi müracaatlarınızı 2015 yılından itibaren KKKlığı İnternet Sitesinden <www.kkk.tsk.tr> yapacak ve oradan takip edebileceksiniz.
4) KIŞ EĞİTİM MERKEZLERİ için toplu tahsisi müracaatı yoktur. Tüm müracaatlar ferdi yapılmaktadır ( KKKlığı İnternet Sitesinden <www.kkk.tsk.tr>). Bu kamplarda da Emeklilerin çocukları (damat/gelin dahil) Günü Birlik Giriş  Akıllı Kartı olanlar sizle birlikte kalabilmektedir.
NOT: Daha Teferruatlı Bilgileri  KKKlığı İnternet Sitesinden <www.kkk.tsk.tr> öğrenebilirsiniz.